Genel

DÜNYA F.BAHÇELİLER GÜNÜNDE BOĞAZDA TEKNE TURU

DÜNYA F.BAHÇELİLER GÜNÜNDE BOĞAZDA TEKNE TURU

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNÜ VE FEDER’in 30. YILINI  BOĞAZ”DA TEKNE İLE KUTLUYORUZ

Asırlık bir çınar azametiyle, sadece futbolda değil,sporun icra ettiği her dalında ülkemizin iftihar kaynağı olarak göğsümüzü kabartan Fenerbahçe’mizin,taraftarının armağanı olan ve artık kutlamalarını gelenek haline getirdiği bir 19/07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne daha ulaşmanın coşkusunu yaşıyoruz.

Bugüne kadar her şartta kulübümüzün yanında olan ve desteğini esirgemeyen yapısıyla Fenerbahçeliler Derneği de;aynı zamanda 30 seneyi geride bıraktığı yıldönümünde bir gece düzenleyerek,bu onurlu geçmişi geleceğe taşıyabilmenin sevincini birlikte paylaşmak istemektedir.

Bu güzel organizasyon FBSK Fatih Şubemiz ve Kadıköy Şubemizce de desteklenmekte ve Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkusunu daha da görkemli kutlamak amaçlanmaktadır.

Değerli katılımınızdan onur duyarız.

Bu tarihi ve özel geceyi  İstanbul Boğazı’nda Tekne ile yapacağımız bir etkinlikle kutluyoruz.
20.00 de Kabataş Motor iskelesinden hareket edecek olan teknemiz 20.30 da misafirlerimizi Üsküdar Motor iskelesinden alacak
Fasıl eşliğinde yapılacak muhteşem boğaz turuna Fenerbahçe şarkıları , besteleri , sloganları eşlik edecek
Lezzetli bir menüden oluşan yemek ilesürecek olan keyifli kutlamamız, yöneticilerimiz ve sürpriz misafirlerimizle de renklenecek
Katılan tüm dostlarımıza sürpriz armağanlarımız da olacak

Katılım bedeli Yemek+Fasıl+Gezi herşey dahil kişibaşı 100 TL dir.7 yaşından büyük çocuklarımız ücrete tabidir.
Birlikte uzun yıllar anılacak görkemli bir geceye imza atmak için sizi ve sizlerin davet edeceği tüm dostları bekliyoruz.

Katılım tekne kapasitesi olan 400 kişi ile sınırlıdır.Bu nedenle kesin rezervasyon zorunludur.

Davetiye temini ve rezervasyon için :
Tel :0552 235 25 21 Bülent Zor