Futbol, Genel, Haber, Yazarlar, Yazarlarımız

ADALETE SEN DE FENER YAK!

ADALETE SEN DE FENER YAK!
Muhittin Kayakıran

Hababam Sınıfının o nur yüzlü güzel insanlarına çok anlamlı bir hediye oldu dün akşam ki galibiyet. Bir hafta önce Trabzon’da ölümden dönen oyuncular bu hafta keyifli bir atmosferde almış oldukları galibiyet sonrası morallerini iyice yükselttiler. Moussa Sow’un kaçırdığı goller sonrası akıttığı içten gözyaşları ne derece hırslı ve ne derece karakterli bir oyuncu olduğunu gözler önüne serdi.

Dün akşam en ateşli taraftar grupları bile duyarlılık göstermiş ve içerisinde ufacık küfürler içeren şarkılı tezahüratlar bile ceza almamak için iptal edilmişti. Bu kadar duyarlı, tamamıyla hedefe kilitlenmiş, her yönüyle kenetlenmiş bu camiayı durdurabilmek pek mümkün görünmüyor. Fenerbahçe tüm engellemelere rağmen 28.Şampiyonluğuna doğru adım adım koşuyor. Yani futbol maalesef yine kirli olacak ve yurdun büyük bir kesimi yine futboldan soğuyacak yakında!! Aziz Yıldırım kongrede yaptığı konuşmada “bu sene yarıştığımız her branşta şampiyon olacağız, şimdiden söylüyoruz sonra yine “şike var” demesinler” demişti. Bakalım sezon sonunda yine ne gibi komplo teorileri, ne gibi iftiralar ortaya atılacak. Sanıyorum ve umuyorum ki, bu tip mesnetsiz iftiraları ortaya atanlar artık kamuoyu tarafından yalancı çoban misali kayda değer görülmeyecek, ciddiye alınmayacaktır.

Fenerbahçe Camiası 3 Temmuz operasyonunun en başından beri bunun bir komplo olduğunu iddia ediyor. Komplo yaptığı iddiasına maruz kalan malum her iki kesim de “bu komployu biz kurmadık” diyorlar ama kimse çıkıp ta “komplo yok” demiyor. İşin trajikomik olan tarafı da bu komplonun tamami ile ayyuka çıkmasına rağmen Trabzonspor camiasının halen kupa peşinde olması. Üstelik hiç haketmedikleri halde şampiyonlar ligine katılarak çok ciddi bir tutarı kasalarına koymuş olmalarına rağmen.

Yönetim ve sporcularımızın da imzalarını atarak öncülük yaptığı, change.org web sitesinden “ADALETE FENER YAK” kampanyasına imza atmak tüm Fenerbahçe’lilerin görevidir. Henüz bunu gerçekleştirmemiş olanların birkaç dakikalarını ayırarak bu kampanyaya katılmaları oldukça önemlidir.

Saygılarımla,

Muhittin KAYAKIRAN