Dernek, Futbol, Haber, Manşet

BUGÜN GÜNLERDEN FENERBAHÇE
Fenerbahçeliler Derneği

Fenerbahçemiz Teleset Mobilya Akhisarspor’a Konuk Oluyor

Fenerbahçemiz, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 7. hafta açılış maçında Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk oluyor. 29 Eylül Cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Profesyonel Futbol Takımımız ligde geride kalan 6 haftalık bölümü 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle geçti. 11 puanı bulunan Takımımız, 4. sırada bulunuyor.

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Teleset Mobilya Akhisarspor ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetin ardından topladığı 10 puanla 7. sırada yer alıyor.

Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek

Teleset Mobilya Akhisarspor ile Fenerbahçemiz arasındaki lig maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Kemal Yılmaz ve Asım Yusuf Öz’ün yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.

11. randevu

Fenerbahçemiz ile Akhisarspor, Süper Lig’de 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 10 maçta Fenerbahçe 6, Akhisarspor 3 galibiyet aldı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin 21 golüne, Akhisarspor 12 golle yanıt verdi. Geçen sezon oynanan 2 maçta da Fenerbahçemiz rakibini 3-1’lik skorlarla mağlup etmişti.

Karşılaşmayı FeDeR Lokalinde maç atmosferinde birlikte izliyoruz.

Rez: 05522352521 Bülent Zor 02163381083

Kuşdili Caddesi No:3/6 Altıyol-Kadıköy

FeDeR Lokali üyelerimize ve Fenerbahçelilere hizmet eden ticari olmayan bir mekandır