Dernek, Duyuru, Futbol, Genel, Haber, Kulüp, Manşet

EFSANE GERİ DÖNÜYOR !!!

EFSANE GERİ DÖNÜYOR !!!
2017-2018 FUTBOL SEZONU KOMBİNE KARTLARI ESKİ HAK SAHİPLERİ İÇİN SATIŞA ÇIKTI

Fenerbahçemizin, 2017-18 sezonu kombine kartları için yenileme ve satış süreci başladı. 2017-2018

05.06.2017 (Pazartesi) günü başlayan yenileme süreci, 01.07.2017 (Cumartesi) günü sona erecektir. 24-25-26 ve 27 Haziran 2017 tarihlerinde Ramazan Bayramı nedeniyle kombine kartları için yenileme ve satış işlemi yapılmayacaktır.

Fenerbahçeliler Derneği (FeDeR) uzun yıllardan beri olduğu gibi Maraton üst A ve B Bloklarda yerini alacaktır.

Hiçbir zaman takımını yanlız bırakmayarak, tüm branşlarda en yüksek kombineli taraftar yapısı ile içerde ve dışarda yine Fenerbahçesinin yanında olmaya devam edecektir.

Taraftarlarımızın bir kısmının geçen yıl tribünlerde olmaması ne yazık ki ;bize iç sahada kaybettiğimiz puanlar olarak geri dönmüştür.Bu nedenle tribünlerin yeniden eskiden olduğu gibi dolması için FeDeR elinden gelen çabayı göstermiş ve göstermeye devam edecektir.

Bu yönde gelişmeler olması, bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir.

Birleşik Fenerbahçe gücünün Fenerbahçe düşmanları için bir kıyamet olduğuna dair söylemimiz rakiplerimizi rahatsız etmekte ve bu gelişmeleri kaygı ile izlemektedir.Nitekim sezon içindeki Beşiktaş ve Galatasaray derbileri bunun nasıl bir gerçek olduğunu dosta düşmana göstermiştir.

Erkek Basketbol takımımızın Euroleague’de elde ettiği şampiyonluk ve arkasından ligde de süpürerek şampiyon olması taraftarımızın düşen motivasyonunu yeniden harekete geçirmiştir.

“Efsane geri döndü” dedirtecek tribün coşkusu için üyelerimizi kombinelerini yenilemeye , bu yıl çok güzel gruplarında katılacağı ve şenlikli bir tribün içinde yer almak isteyen dostlarımızı da bize katılmaya davet ediyoruz.

İletişim : 0552 235 25 21 Bülent Zor

GENEL SATIŞ ise 03.07.2017 (Pazartesi) günü itibariyle başlayacaktır.

Kombine kart almak isteyen taraftarlarımızın Kongre Üyesi, Temsilci Üye veya taraftar kart sahibi olma zorunluluğu vardır.

Kombine alacak taraftarlarımızın, Fenerbahçe Logolu Passolig Kart sahibi olmaları gerekmektedir.

Kombine Kartlar; kredi kartlarına taksit imkânı ile satışa sunulacak olup satış firmasının anlaşmalı olduğu bankalar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Not: Migros ve Okul Açık tribünlerinde kombinesi bulunan taraftarlarımız, önümüzdeki sezonda aynı koltuklar için öncelikli hak sahipleridir. Bu tribünlerdeki diğer koltuklar ise satışa çıkarılacaktır.

QNB FİNANSBANK    3 Taksit

İŞ BANKASI              3 Taksit

HALKBANK               3+3 Taksit

VAKIFBANK              3+3 Taksit