Genel, Manşet, Öne Çıkanlar, Voleybol

Fenerbahçe Grundig’in rakibi Bursa Büyükşehir Belediye

Fenerbahçe Grundig’in rakibi Bursa Büyükşehir Belediye
Fenerbahçeliler Derneği

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımımız, Bayanlar Voleybol Ligi’nin 10. hafta maçında Bursa Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak. 05 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak ve FB TV’den yayınlanacak.

Ligde geride kalan 9 haftayı 8 galibiyet, 1 mağlubiyetle tamamlayan Marcello Abbondanza yönetimindeki Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımımız, 25 puanla 2. sırada yer alıyor. Emin İmen yönetimindeki Bursa Büyükşehir Belediye ise geride kalan 9 haftada 5 galibiyet elde ederken, 4 karşılaşmayı ise kaybetti. 16 puanı bulunan Bursa Büyükşehir Belediye 5. sırada yer alıyor.

Hazırlıklarını bugün maçın oynanacağı Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamlayan Takımımızda hedef, taraftarımızın da desteğiyle maçtan galibiyetle ayrılmak.