fotoFenerbahçe Kadıköy Şubemizin Genel Kurulu Yapıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği İstanbul Kadıköy Şubemizin ilk Genel Kurulu yapıldı. Faruk Ilgaz Tesislerimizde yapılan Genel Kurulda Başkanlığa verilen oyların yaklaşık %90 ını alarak büyük bir farkla Halil Küçük seçildi.

Faruk Ilgaz Tesislerimizde gerçekleştirilen Genel Kurulda öncelikle Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, şehitler ve hayatını kaybeden Fenerbahçe Spor Kulübü eski sporcuları ile Genel Kurul üyeleri için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği İstanbul Kadıköy Şubemizin ilk Genel Kurulunda daha sonra Divan Başkanı belirlendi. Yoğun bir katılımın olduğu Genel Kurulda Divan Başkanlığına, Fenerbahçe Kadıköy Şubesi Kurucu Başkanı İsmail Tepecik seçildi.

Sonrasında Temsilci Üyelerin söz alarak görüş ve temennilerini dile getirdiği Genel Kurulda 3 adayın yarıştığı seçimde Başkanlar sırasıyla Genel Kurul’a hitap ettiler

Av Halil Küçük konuşmasında ;

Sayın Divan

Değerli Temsilci üyelerimiz

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz

Öncelikle devrim niteliğindeki bir projeyle; Fenerbahçeyi taraftarına açan ve her Fenerbahçelinin 3 Temmuzdan beri söylendiği şekliyle “artık ben Fenerbahçeyim” demesi için resmi imkanı da yaratan Başkanımız Aziz Yıldırım’a ,Yönetim Kurulumuza ve Kongre üyelerimize teşekkür ederiz

Kurucu üyelerinden olduğum Fenerbahçeli Avukatlar Derneği’nin Sayın Başkanı Av İsmail Tepecik’e ve arkadaşlarına ise hem bizi burada bugünkü kongreyi yaparak Fenerbahçemize hizmet yolunu açan tüzüğün hazırlanmasındaki emekleri, hem de ilk şube Yönetim kurulunu oluşturarak şubemizi bugüne kadar başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ederiz.

Öncelikle belirtmek isteriz ki bugün bizim seçimini yapacağımız şube kurulları geçiş süreci kurullarıdır. Biz bu kurulları belki de teknik nedenlerle hepinize ulaşmayan bir çağrı sonucu görev almak isteyen arkadaşlarımız arasından katılımcı bir biçimde oluşturduk.

İlk seçilmiş şubemizin, büyük hedefleri ve projenin başarısı için  çok yoğun bir mesai gerektirmesi nedeniyle Listelerimiz bu zamanı ve emeği verebilecek arkadaşlarımızdan oluşturuldu .Temsilci üyelerimizle yaptığımız toplantıda çalışma gruplarında çalışacaklarını ifade eden tüm arkadaşlarımızdan da  bu dönemde gerek meslek temelinde, gerekse kulübümüzün onaylayacağı faaliyet alanlarına ilişkin oluşturulacak çalışma guruplarında birlikte çalışacağız.

Gerek o toplantıya katılamamış , gerekse 10 ocaktan sonra temsilci üyelikleri onaylanmış olması nedeniyle bugün genel kurulumuza katılamamış arkadaşlarımızdan aktif görev isteyen tüm arkadaşlarımızla bir Danışma meclisi oluşturacağız ve bu meclisin 2 ayda bir toplanarak gerek proje üretmesini, gerekse çalışma gruplarını desteklemesini sağlayacağız.

Bu itibarla eğer görevi bize verirseniz bu mecliste görev almak isteyen arkadaşlarımızın dışarda görevlendiğimiz arkadaşımıza ad soyad ve telefon numaralarını yazdırmalarını özellikle rica ederiz.

Size girişte sunduğumuz imece usulü yaptığımız küçük broşürde belirtilen kurullarımızı desteklemenizi bekliyoruz.

Orada kısaca anlattığımız ilkelerimize ilaveten eğer Kulübümüz bize yetki verirse yapacağımız çok büyük projelerimiz var.

Öncelikle içinde olduğumuz , sürmekte olan Kadıköy Tarihi Çarşı Ve Bağdat Cadde’sindeki üye kampanyası çalışmalarını bir üst noktaya taşıyacağız. Öğretmen arkadaşlarımızca projelendirilmiş olan öğretmenlerin temsilci üyeliğine yönelik olan projeyi destekleyecek, benzer projeleri başta doktorlar ve avukatlar olmak üzere diğer tüm  meslek grupları ve üniversiteler, fabrikalar, iş siteleri ve  bölgeler bazında planlayıp başlatacağız. Kulübümüzün call-center çalışmasına destek vererek içinde yer alacak ve üye sayımızı önce Mayıs ayına kadar sonrasında yıl sonuna kadar büyük bir hızla arttıracağız.

Diğer planlarımıza gelince aklımızdan geçen çok şey var Ancak bunların kulübümüzün iznine bağlı olduğunu düşünerek izin ve yetki verilirse:

1-           YILIN EN İYİLERİ SEÇİMİ VE BİR ŞENLİK EŞLİĞİNDE (Mabed-Arena-yada Faruk Ilgaz’da) Üyelerin öncelikli katılımıyla ÖDÜL VERİLMESİ

2-           19.07 DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNÜN -Üyelerin öncelikli katılımıyla- ÇOŞKUYLA KUTLANMASI (Stad-salon yada alanlarda)

3-           3 Mayıs Atatürk’ün Fenerbahçeyi ziyaretinin gündüz söyleşilerle gece balo ile kutlanması (Faruk Ilgaz)

4-           20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Gününün kutlanması

5-           Fenerbahçeli yazar – sporcu – yönetici – sanatçı ve ünlülerle söyleşiler

6-           Anma geceleri (Selçuk Yula – Hale Kocabaş)

7-           3 Temmuz etkinlikleri haftası  (3 Temmuz -10 Temmuz arası) Paneller – sergiler –

8-           Sağlıklı yaşam yürüyüşleri düzenlenmesi

9-           Yurt dışı maç organizasyonları ve geziler

10-         Yurt içi maç organizasyonları ve geziler

11-         Çeşitli dans dersleri ve nas ekiplerinin oluşturulması

12-         Çeşitli müzik dersleri ve müzik ekiplerinin oluşturulması

13-         23 Nisan ,19 Mayıs ,30 Ağustos ve 29 Ekim törenlerine katılım

14-         Bayramlaşmalara katılım

15-         Tribün faaliyetleri

Bunların hangilerini yapıp hangilerini yapamayacağımız önümüzdeki dönemde birlikte göreceğiz

Biraz da sizlere kendimden bahsetmek istiyorum

Ben Halil Küçük. Avukatım. 19.07.1973 tarihinde doğdum. Çoğunuz gibi doğuştan Fenerbahçeliyim anlayacağınız  Evli ve 2 kız babasıyım. 17 yıldır Avukatlık yapıyorum. Ofisim Harbiye’dedir. 2006 yılında malum Denizli maçının ardından  yaptığımız toplantılar neticesinde Fenerbahçeli Avukatlar Derneğinin kuruluşunda yer aldım. O tarihten bu yana FB’mize yapılan her haksızlığa karşı durmayı şiar edindik. 3 Temmuz ile birlikte hem mücadelenin bayraktarlığını yapan genç avukat arkadaşlarımız hem de Fenerbahçeliler Derneği ve İlyas Başkanımız ile birlikte her platformda mücadelemizi sürdürdük.
1996 da Trabzon’da da tribündeydim.2006’da Denizli’de de , 3-0 dan 4-3 lük Gs maçın da da 6-0 lık maçta da İçerde de dışarda da Futbolda da Basketbol Voleybol da da elimden geldiğince tribünde oldum. Çıktığı günden beri kombine aldım.Acıları da sevinçleri de orada yaşadım Önce Fenerbahçe taraftarı ve sevdalısıyım
Şimdi sırada 1 milyon üye projesi var. Hem yol arkadaşlarımın hem de takdir buyurursanız sizlerin tercihi ile Kadıköy şube Başkanlığına aday oldum
…….

Yolumuz uzun Hedefimiz büyük İnanmış ve sevdalı insanlara ihtiyacımız var Bu yolda hepimize görev düşüyor.

Birlikte olalım birlikte başaralım Tarihe imzamızı atalım

Oyunuza ve bizlerle birlikte çalışmanıza talibiz.

Size söz veriyorum BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Saygılarımla

Daha sonra seçime geçildi. 4 saat süren oy kullanma işleminin ardından Halil Küçük Fenerbahçe Kadıköy Şubemizin Başkanlığına seçildi.

Kurullar ise şöyle oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

2. ŞERİFE ATİNTAŞ

3. ERDİNÇ GÜNER

4. TOLGA FERHATOĞLU

Fenerbahçe Televizyonuna konuşan Halil Küçük, seçime katılan tüm adaylara ve oy kullanan üyelere teşekkür ederken, 1 Milyon Üye hedefine ulaşmak için Kadıköy Şubesi olarak daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Biz’de Fenerbahçeliler Derneği olarak ülke tarihimizin ilk kulüp şubesi yönetimine seçilen arkadaşlarımızı kutlar ,daima yanlarında olacağımızı belirtir.

Başarılar dileriz

• res1