Genel, Manşet

Fenercell’li olun Duman Konserine Davetiye Kazanın !

Fenercell’li olun Duman Konserine Davetiye Kazanın !

Fenercell’li olmanın ayrıcalığı sürüyor!

Fenercell’liler Bostancı Gösteri Merkezi’nde kendilerine özel tribünde ağırlanacaklar. 3 Kasım’da Bostancı Gösteri Merkezinde yapılacak DUMAN konserine bilet kazanmak için siz de hemen Fenercell faturalı tarifelere gelin, 25 Ekim’e kadar OZEL yazıp 1907’ye gönderen ilk 20 kişiden biri olun, Duman konserine Fenercell’in davetlisi olarak katılın!

*SMS gönderen ilk 20 kişi çift kişilik  bilet kazanacaktır, kampanyaya 1-25 Ekim tarihleri arasında numara taşıma yoluyla ya da yeni hat alarak Fenercell faturalı tarifelerine gelen  taraftarlarımız  bilet kazanabilecektir.

• Faturalı hatlara gelerek Fenercell’li olmak için Fenercell mağazasına(Maraton girişi) veya Avea bayilerine gidebilirsiniz. Hattınız işleme geçtikten sonra Ozel yazıp 1907’ye göndermeniz yeterlidir.
  • 1907’ye kısa Sms  gönderim bedeli 40 kuruştur.
  • Fenercell’li olan ilk  20 kişiye çift kişilik bilet verilecektir, kazananlar müşteri hizmetleri tarafından 30 Ekime kadar aranarak bilgilendirilecektir.

Sizde Fenercell’li olun Hem siz kazanın hem Fenerbahçe !

www.fenercell.com