Futbol, Genel, Haber, Yazarlar, Yazarlarımız

HEP İNANDIK, HİÇ YILMADIK..

HEP İNANDIK, HİÇ YILMADIK..
Muhittin Kayakıran

Acısıyla tatlısıyla bir sezonun daha sonuna geldik. Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak olumlu olumsuz anıların oldukça yoğun yaşandığı duygusal bir sezon geçirdik.

Sezon başında, içimizden birileri haline gelen De Souza ailesinin aramızdan ayrılmasıyla hüzünlendik. Ağladık, yolcu ettik, tekrar yollarınızı gözleyeceğiz dedik. Bu arada Alex’in heykelini diktik, ölümsüzleştirdik.

Futbolda, sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmayan bir kadro yapısı ve teknik yönetim istikrarı oluşturduk. Yurt içinde bir çok dış faktörle mücadele ederek yarışı sonlara kadar zorladık. Avrupa’da da iyi noktalara geldik.

Marsilya maçında son dakika golüyle yıkıldık, orada Bekir’in röveşatası ile havalara fırladık.

Stoch’un Puskas yılın en iyi golü ödülünü kazanması ile gururlandık, Serkan Acar’ı kaybettik kahrolduk.

Potanın Kraliçeleri ile bir ilki gerçekleştirdik ve Avrupa’da finale kadar gittik. Son maçta üzüldük, Avrupa’da 2.olduk ama içeride 8.kez sevindik. Masa Tenisinde 2.defa Avrupa Şampiyonu olduk. Voleybolda ve Erkekler basketbolda biraz üzüldük. Nevin Yanıt ile yine coştuk.

Gökhan Gönül’ün Lizbon’da kafasına aldığı darbe ile sarsıldık, Burak Yıldırım’ın hayatını kaybetmesi ile yıkıldık. Yarı finalde Saraçoğlu’nda direkleri dövdük, Amsterdam biletlerimizi şimdilik açığa aldırdık. Her şey değişti ama devletin destek verdiği takıma mabette yine geçit vermedik, Webo’nun golleri ile sevindik.

Selda Topal’ın öncülük ettiği projelerle çocukları mutlu ettik, seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası alarak tarihe geçtik. Başarısız sonuçlarda fikir ayrılıklarına düştük, başarılı dönemlerde eleştirileri bir kenara bıraktık bütünleştik. Kah güldük, kah ağladık ama hep inandık, hiç yılmadık.

Yarın son olarak bir Türkiye Kupası finali maçımız var. Sonuç önemli değil. Önemli olan sahadaki mücadele ve oyuncularımızın sağlıkları.

Yeni sezonun bizleri daha fazla güldürmesi dileğiyle, her şey gönlünüzce olsun.

Saygılarımla,
Muhittin Kayakıran