Genel, Yazarlar, Yazarlarımız

Hiç Bir Şey Zor Değil.

Hiç Bir Şey Zor Değil.

Aslında konuşmak yazmak istediğim ya da konuları haykırışa çevirmek istediğim çok şey var ama sakin olmak şu dönemde sanırım en doğrusu olacak.
Birçok ortamda hocadan, oyunculara birçok ortamda eleştirdiğim hem de ağır bir dille eleştirdiğim futbol takımımıza nedense bu aralar derbi mağlubiyetine rağmen daha soft daha olumlu ve ılımlı bakmaya başladım. Belki de devre arasının yaklaşması, 3 kulvar da yola devam etmemiz, Halen Yarışın içinde olmamız, son hafta rakiplerimize nazaran daha kolay bir maç oynayarak bu haftaki kaybın telafi şanlı olması bana bu rehaveti getiriyor sanırım, bilemiyorum ama devre arası bize sanırım ilaç gibi gelecek.
Aykut hoca’nın sanırım devre arası kampında işi çok olacak. Özellikle kalacak ise Stoch ve Krasich ile çok uğraşması ve ilgilenmesi gerekiyor. Serdar, Egemenin ve Topuzun oynayan oyuncular seviyesine getirmesi ve hazır olmaları  2. Devre şampiyonluk şansımızı sürdürebilmemiz için çok önemli olacak.

Transfer döneminde mutlaka 1-2 takviye yapması şart ama nasıl ve ne şekil de olacak büyük soru işareti. Sene başında yapamadığımız transferi şimdi yapmamız çok zor. Ya büyük paralar vereceğiz ya şansımız yüksek olacak yada elimizdeki topçulardan daha iyisini bulamayacağımız için  vasat bir topçu ile saç baş yolmaya devam edeceğiz.
Hoca tabi ki bizden iyi bilecek ama görünen köyde kılavuz istemiyor. Biraz gayret, biraz çaba, biraz kuvvet bize güzel günleri getirecek inancındayım. Hiç bir şey zor değil.

Saygılarımla

SERKAN GÖKMEN