Futbol, Genel, Haber, Kulüp, Yazarlar

ŞİDDETTEN BESLENEN ALÇAKLAR!

ŞİDDETTEN BESLENEN ALÇAKLAR!
Hızır Hoşça

Sizler tribünlerde şiddetten, kötü söylemlerden, kargaşadan uzak ortamlar, huzur içinde ifa edilen spor müsabakaları istemiyorsunuz! Taktığınız maskelerle bunun aksini iddia etmeniz; sizin sahtekâr, içten pazarlıklı, kargaşadan ve kavgadan beslenen zavallılar olduğunuz gerçeğini değiştirmez!

Dünya çapında öneme ve üne sahip olduğu söylenen ezeli rekabetin yaşandığı maçlarda çirkinlikleri önlemek adına çaba sarf edenlerle, bunun tersi direnişle sürekli ahlaksızlık ve saldırı eylemleri gösterenleri ayırt etmek işinize gelmiyor.

Kendi taraftarını karşısına almak pahasına bir başkanın üzerine vazife olmaması gerektiği halde eline mikrofonu alıp hiçbir olumsuzluk yokken bile uyarı yapan ve bu uğurda gerekirse şikâyetçi olup peşine düşen; şiddeti ve küfrü önlemeye kararlı bir figürü yok sayarsınız, öne çıkartmaz, örnek göstermezsiniz.

Bu iyi niyete karşılık vermesi gerekenlerin aksi yönde söylem ve eylemlerini görmezden gelip, zoraki bahsetmek gerektiğinde de “bu çirkinlikler her statta/salonda oluyor, sporun içinde görmek istemediğimiz çirkin görüntüler/sözler” klişesi ile geçiştirirsiniz.

Son dönemlerin en temiz derbi müsabakasında hakemin eyyamcı ve taraflı tutumuna rağmen tek kelime küfür edilmemiş, hiçbir olay çıkmamış, tribünlerde ve sahada önceki örneklerinden zerre çirkinlik yaşanmamış olmasına rağmen ceza kuruluna sevk edecek bahaneler ürettiniz!

Şampiyonluk yarışında ev sahibi avantajını yok etmek, kadro gücünü ve motivasyonunu olumsuz etkileyerek denge kurmak, bu sayede yarışın son maça kadar sürmesini sağlamak adına yapmadığınız alçaklık kalmadı.

Tekrar tekrar, altını çizerek yineliyorum; siz, ülke sporunda huzurlu, şiddetten ve düzensizlikten uzak bir ortam istemiyorsunuz! Siz, beslenerek semirdiğiniz şiddeti ve düzensizliği körüklüyor, daha da içinden çıkılmaz bir hal alması yoluyla kontrolünüz altında kalmasını planlıyorsunuz. Çünkü her biriniz alçaksınız!

Fenerbahçeliler tüm ittifakçılarınızla birlikte oynamakta olduğunuz tiyatronun farkında! Fenerbahçeliler ve çubukluya emek verenler, önceki tecrübelerinin de verdiği bilinçle oyuna gelmeyecek, her biri final olan müsabakaları kazanmak, sportif mücadelenin içinde kalarak zafere ulaşmak için kararlı biçimde yoluna devam edecek.

Ancak siz, onursuz ve ederi belli pazar malları olarak kazansanız da kaybetmeye mahkûm olacaksınız!

Sizler kim misiniz? Fenerbahçe’ye husumet besleyip, çelme takmanın derdinde olan herkes!

HIZIR HOŞÇA

karanlik_guclerin_turkiyeye_karsi_tek_kozu_kaldi13879821710_h1109593 kopya